اخبار

نخستین آزمون الزامی HSE دانشگاه لرستان و آزمون بسندگی زبان طراحی شده این دانشگاه برگزار می‌شوند

۱۴۰۲/۰۷/۰۸

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان از برگزاری آزمون HSE برای اولین بار در دانشگاه لرستان و آزمون بسندگی زبان طراحی شده توسط گروه زبان انگلیسی دانشگاه لرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی فروهرمهر، در گفت‌وگو با خبرنگار ما، تشریح کرد: «برای اولین بار آزمون‌های HSE و آزمون بسندگی زبان انگلیسی با همکاری مشترک گروه آموزش‌های آزاد دانشگاه لرستان، آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه و گروه زبان انگلیسی دانشگاه لرستان در این دانشگاه برگزار می‌شوند».

دکتر فروهرمهر، توضیح داد: «دو آزمون مذکور در راستای اجرای مصوبات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان برای ارتقای سطح کیفی آموزش دانشگاه لرستان برگزار می‌شوند».

وی، بیان کرد: « دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در آزمایشگاه‌ها کار و فعالیت می‌کنند قبل از اینکه وارد آزمایشگاه بشوند با شرکت الزامی در آزمون HSE با محیط و تجهیزات آزمایشگاه، آشنایی پیدا می‌کنند که این موضوع باعث می‌شود وسایل و تجهیزات آزمایشگاه حفظ شوند و از سوی دیگر، سلامت و ایمنی دانشجو تضمین گردد».

دکتر فروهرمهر، خبر داد: «آزمونHSE در طول سال دو بار در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود؛ این آزمون قبلاً اختیاری بوده است اما الان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاغل به تحصیل در بخشی از رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان الزامی است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان اظهار داشت: «این آزمون با همکاری گروه آموزش‌های آزاد دانشگاه لرستان و آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه، آبان‌ماه و اسنفدماه برگزار می‌شود».

دکتر فروهرمهر ادامه داد: « هزینه آزمون HSEبرای دانشجویانی که دفعه اول شرکت می‌کنند 50 هزار تومان است اما اگر دانشجو بار اول، رد بشود و بخواهد برای دفعه دوم شرکت نماید بایستی 150 هزار تومان هزینه آزاد پرداخت کنند که براساس مصوبات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان است».

وی افزود: «این آزمون برای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1402 و دکترا ورودی 1401 بخشی از رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان، الزامی است و البته برای آینده نیز به‌صورت الزامی تداوم خواهد داشت».

وی، رشته‌هایی که این آزمون برای آن‌ها الزامی شده است را تشریح کرد: «گروه‌های تحصیلات تکمیلی دانشکده‌ کشاورزی به جز گروه ترویج، دانشجویان ارشد و دکترای دانشکده دامپزشکی دانشجویان ارشد و دانشجویان دکترای حرفه‌ای دامپزشکی، دانشجویان قبل از ورود به کلینیک تخصصی دامپزشکی بایستی گواهی آزمون HSE داشته باشند؛ دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه (همه گروه‌ها به جز ریاضی و آمار)، دانشکده منابع طبیعی شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه شیلات، مرتع و جنگل‌داری، دانشکده شیمی، شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی همه گروه‌ها؛ نمره مدنظر برای قبولی در این آزمون، کسب 50 از 100 است. کتاب منبع نیز در بخش گروه آموزش‌های آزاد سایت اصلی دانشگاه لرستان بارگذاری خواهد شد تا دانشجویان، به‌راحتی دانلود و مطالعه کنند».

توضیحات درباره آزمون بسندگی زبان (طراحی اختصاصی دانشگاه لرستان)

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان درباره طراحی و برگزاری آزمون بسندگی زبان توسط دانشگاه لرستان گفت: «این آزمون با همکاری گروه آموزش‌های آزاد دانشگاه لرستان و گروه زبان انگلیسی این دانشگاه در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود».

دکتر فروهرمهر، تشریح کرد: «این آزمون با هدف یکپارچه‌سازی ارزیابی زبان دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه لرستان اجرا می‌شود و دانشجویان کارشناسی ارشد نیز که تمایل دارند مقطع تحصیلی دکترای خود را در این دانشگاه سپری کنند می‌توانند در آزمون بسندگی زبان طراحی شده دانشگاه لرستان شرکت نمایند».

وی افزود: «آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان که صفر تا صد آن توسط گروه زبان انگلیسی دانشگاه لرستان طراحی شده است به تعداد چهار دفعه در طول سال تحصیلی برگزار می‌شود و هزینه شرکت در آن 200 هزار تومان برای هر نفر است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان ادامه داد: «آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان شامل گرامر، لغت و ردینگ با مجموع تعداد 100 سؤال و مدت زمان 120 دقیقه خواهد بود و حداقل نمره برای قبولی کسب 50 از 100 است».

دکتر فروهرمهر، افزود: «مدت اعتبار گواهی قبولی این آزمون دو سال است».

وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و آغاز بهار دانش از دانشجویان مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترای دانشگاه لرستان خواست همیشه بخش گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان در سایت اصلی دانشگاه لرستان را مطالعه کنند تا با دوره‌های متنوع این گروه آشنا بشوند و بتوانند در این دوره‌ها، شرکت کنند.

گفتنی است گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان زیرمجموعه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه است.

در صفحه اصلی سایت دانشگاه لرستان، بالای صفحه سایت در بخش ساختاری اداری وارد شوید و با کلیک کردن روی بخش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، می‌توانید وارد گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان شوید.

۱۴۰۲/۰۷/۰۸ - ۱۴:۳۴